Неділя, 20.07.2025, 00:16
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

1. Старовойт Л.Я. Кулінарія.  ЧИТАТИ ТУТ 

2. Посібник " 168 питань та відповідей". ЧИТАТИ ТУТ 

3. Опорний конспект для кухарів 3 розряду 

4. Технологія приготування їжі, В.С. Доцяк, 2014 р.  

 

Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2025uCoz