П`ятниця, 18.07.2025, 17:18
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

На цій сторінці розміщуються посилання на сайт Всеосвіта.

Завдання для кухарів 3 розряду:

1. Механічна кулінарна обробка овочів та грибів 

2. Механічна кулінарна розробка риби 

3. Механічна кулінарна обробка м’яса 

4. Крупи, бобові та макаронні вироби 

5. Перші страви 

Завдання для кухарів 4 розряду:

1. Технологія приготування напівфабрикатів з м'яса, птиці та субродуктів 

2. Технологія приготування супів 

3. Технологія приготування соусів 

4. Контрольний диктант з теми М’ясні напівфабрикати 

 

Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2025uCoz