Понеділок, 06.05.2024, 11:33
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

Лабораторно-практичні роботи

ЗбірникТехнологія приготування їжі. Лабораторно практичні роботи для кухарів 3 розряду. Автор Грабовська Л.І., викладач методист

Збірник. Технологія приготування їжі. Лабораторно практичні роботи для кухарів 4 розряду. Автор Грабовська Л.І., викладач методист 

Збірник.Технологія приготування їжі. Лабораторно практичні роботи для кухарів 5 розряду. Автор Глухенька Т.М., викладач  

 

Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024uCoz