Понеділок, 06.05.2024, 13:17
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

1. Технологічний процес обробки риби. Виконати 

2. Родини риб. ​Виконати 

3. Послідовність обробки м'яса. Виконати 

4. М'ясні напівфабрикати. Виконати 

5. Знайти пару. Виконати 

6. Кросворд. Виконати 

7. Диктант (Назви м’ясний напівфабрикат за зовнішнім виглядом)

8. Кросворд " Солодкі страви". Виконати

 

Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024uCoz