Понеділок, 06.05.2024, 07:59
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

Методична розробка: "Приготування та оформлення змішаних напоїв" (автор Т.М. Глухенька) Читати тут

Методична розробка:"Страви з м’яса тушкованого дрібними та порційними кусками " (автор Л.І.Грабовська) Читати далі

Мотиви створення та  методика використання посібника " Виробничі проблемні ситуації та ситуаційні запитання з курсу " Кулінарія" (автор Л.І.Грабовська) Читати далі

Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024uCoz