Вівторок, 22.07.2025, 15:59
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

Методична розробка: "Приготування та оформлення змішаних напоїв" (автор Т.М. Глухенька) Читати тут

Методична розробка:"Страви з м’яса тушкованого дрібними та порційними кусками " (автор Л.І.Грабовська) Читати далі

Мотиви створення та  методика використання посібника " Виробничі проблемні ситуації та ситуаційні запитання з курсу " Кулінарія" (автор Л.І.Грабовська) Читати далі

Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2025uCoz