Неділя, 19.05.2024, 08:59
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

Головна » Файли » Мої файли

Соуси по сучасному
18.01.2017, 13:20

Соуси - невід'ємна складова будь-якої національної кухні. Багато соусів користуються популярністю

далеко за межами своєї батьківщини.

Тільки соус спроможний перетворити просту страву на витвір мистецтва і примусити всі

інгредієнти, як ноти, лунати по-різному. За словами видатного кулінарного творця О. Ескоф’є

необхідно мати досвід, тонке відчуття, креативність та багато часу, задля того, щоб створити

смак, який будуть їсти ложками, в який будуть мачати хліб і таємно злизувати з тарілки. За

допомогою соусу можна акцентувати увагу на смакових особливостях основного інгредієнту або

навпаки, замаскувати природні смакові якості, надаючи їм новий смак. ЧИТАТИ ДАЛІ 

Категорія: Мої файли | Додав: Anna
Переглядів: 642 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Категорії розділу
Мої файли [1]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024uCoz