22 грудня в Білоцерківському ВПУ будівництва та сервісу відбулося засідання методичної комісії кулінарного напрямку. Цікаву доповідь "Україна без кордонів" презентувала майстер виробничого навчання Балацька Надія Володимирівна. Вона розкрила популярність української кухні в Європі, презентувала ресторани "Україна" в Німеччині та Парижі, ресторани "Борщ" у Лондоні та Литві, ресторан "Сало" в Шанхаї, кафе "Козацька хата" в Польщі". Всі ці заклади просякнуті українським колоритом, пропагують українську кулінарну культуру. Відеотеку власних уроків виробничого навчання презентувала майстер Ревко Валентина Степанівна. Вона створила 30 відео роликів по приготуванню страв у відповідності зі стандартом для підготовки кухарів 5-го розряду. Методику організації самостійної роботи учнів на уроці "Кулінарії розкрила викладач Глухенька Тамара Миколаївна.
|