Понеділок, 06.05.2024, 01:12
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

Головна » 2020 » Грудень » 22 » Методичні будні
14:16
Методичні будні

Вісті про методичну роботу

22 грудня в Білоцерківському ВПУ будівництва та сервісу відбулося засідання методичної комісії кулінарного напрямку. Цікаву доповідь "Україна без кордонів" презентувала майстер виробничого навчання Балацька Надія Володимирівна. Вона розкрила популярність української кухні в Європі, презентувала ресторани "Україна" в Німеччині та Парижі, ресторани "Борщ" у Лондоні та Литві, ресторан "Сало" в Шанхаї, кафе "Козацька хата" в Польщі". Всі ці заклади просякнуті українським колоритом, пропагують українську кулінарну культуру. Відеотеку власних уроків виробничого навчання презентувала майстер Ревко Валентина Степанівна. Вона створила 30 відео роликів по приготуванню страв у відповідності зі стандартом для підготовки кухарів 5-го розряду. Методику організації самостійної роботи учнів на уроці "Кулінарії розкрила викладач Глухенька Тамара Миколаївна.

Переглядів: 260 | Додав: Anna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024uCoz