Неділя, 19.05.2024, 02:21
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

Головна » 2017 » Березень » 15 » Навчаємо професійно
12:37
Навчаємо професійно

  

14 березня 2017 року на базі ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кондитер».

Учні одинадцяти навчальних закладів демонстрували знання,  професійні вміння і навички, виконуючи завдання практичного та теоретичного турів.

На заході були присутні директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Рогова В.Б., в.о. міського голови Чорненька К.І., в.о. директора навчально-методичного кабінету ПТО у Київській області Стасєєва М.А., методист навчально-методичного кабінету ПТО у Київській області Радзіховська Л.А., голова профспілки працівників агропромислового комплексу Кагарлицького району Цибульський П.К., представники міського відділу освіти, міського відділу культури, представники телебачення та преси.

В рамках проведення Конкурсу відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогічних працівників ПТНЗ на тему: «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій навчання як один із пріоритетних шляхів підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників з професій сфери громадського харчування». Практичною складовою засідання стала виставка робіт майстрів виробничого навчання   «Цукрові квіти» (англійська техніка).

Майстри виробничого навчання здійснили екскурсію на завод «Радіатор», де змогли побачити виготовлення сучасного обладнання для кондитерства відомої торгової марки «Піраміда».

З професією «Кондитер» ознайомилися дев’ятикласники загальноосвітніх шкіл м. Ржищева та Кагарлицького району.

Кульмінацією заходу стала виставка тортів конкурсантів - справжніх витворів мистецтва.

В актовій залі відбулося урочисте підведення підсумків Конкурсу. Голова журі Шабельник В.М. проаналізувала проведення практичного та теоретичного турів та добру професійну підготовку майбутніх кондитерів.  

gjkhkhkhgjhj 4

Директор департаменту освіти і науки КОДА Рогова В.Б. високо оцінила здобутки кожного конкурсанта та побажала їм професійного росту.   В.о. міського голови Чорненька К.І. привітала учасників та висловила думку про необхідність підтримки навчально-матеріальної бази ПТНЗ та велику потребу у робітничих кадрах міста Ржищева та Київської області.

Всі учасники Конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки.

За результатами двох турів перемогу здобула Редванська Юлія (ДПТНЗ «Білоцерківське ВПУ будівництва та сервісу»), яка буде захищати честь області на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності у травні 2017 року.

Дипломи ІІ ступеня отримали Лукашенко Аліна (ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей») і Тарасевич Богдана (ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу»). Дипломами ІІІ ступеня нагороджені Шпак Світлана (ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти») та Тимощенко Вікторія (ДНЗ «Згурівський професійний ліцей»).

Учні вирішили передати  свої вироби волонтерському центру «Незламний дух», представники якого найближчої доби відвезуть їх воїнам АТО.

Впевнені, що випускники професійно-технічних навчальних закладів стануть у майбутньому досвідченими кондитерами і будуть створювати неперевершені шедеври кулінарного мистецтва!  

Переглядів: 324 | Додав: Anna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024uCoz