Понеділок, 06.05.2024, 04:53
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

Головна » 2021 » Січень » 21 » Відкритий урок
13:54
Відкритий урок

Для будь якого навчання комунікація є невідємним складником освітнього процесу.  Від рівня комунікації залежить її ефективність, і дистанційне навчання - не виняток. Взаємодія між здобувачами освіти 6 групи, що навчаються за професією Кухар та викладачем спеціальних дисциплін Анною Тимощук, відбулася в межах штучно створеного комунікативного простору. Презентуємо   відкритий урок з теми "Характеристика способів варіння",  який відбувся 21 січня.   

 

Переглядів: 109 | Додав: Anna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024uCoz