Неділя, 19.05.2024, 05:41
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Віртуальний кабінет технології приготування їжі

Головна » 2018 » Грудень » 04

Вишукані страви від випускника училища

 

Важливим етапом в освітньому процесі є мотивація учнів до професійного зростання. На наше переконання, цей етап варто реалізовувати через процес спілкування учнів з успішними людьми. 4 грудня  2018 року в актовій залі ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» проведений майстер-клас з приготування страв за новітньою технологією су-від. Свій професійний успіх презентував випускник училища, нині шеф-кухар київського ресторану «Блек Маркет», Сидоров Олексій та су-шеф Соколан Олексій. Учні і педагоги спостерігали як твориться таїнство  приготування вишуканих страв: це салат з телятини, груші ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: Anna | Дата: 04.12.2018 | Коментарі (0)

Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024uCoz